°•. HET GEZELLIGSTE CAFÉ VAN ALKMAAR .•°

Pilaren Agenda--

Zaterdag 29 juni: Tony Tequilla & The Leftovers

Na het overlijden van Trini Lopez in 2020 kwam zijn muziek weer onder de aandacht en via zijn nummers kwamen de bandleden uit bij de "leftovers" van de popmuziek uit de jaren 50, 60 en 70. Ze zijn net als kliekjes, ze smaken de volgende dag nog beter! Daarom vinden de bandleden van Tony Tequila & The Leftovers het lekker om die muziek weer eens te spelen.

De bezetting: Rob Berkhout - zang en gitaar, Frank de Louw - sologitaar en zang, Peter Flinkerbusch - drums en zang, Tom Heijnen - basgitaar en zang.Aanvang 17:00 uur, de toegang is gratis.

Donderen op donderdag 27 juni

Eens per maand biedt de Pi beginnende bands het podium om de sterren van de hemel te komen spelen! Houdt de agenda in de gaten om te zien welke band op welke donderdag te zien en vooral te horen is. Aanvang: 21:00 uur.

Op 27 juni is het de beurt aan ALLUS, een fonkelnieuwe band die bestaat uit 6 mannen uit Groet, die zoals de naam suggereert alle nummers in alle stijlen spelen. Met hun vette teksten, originele instrumentals en energieke liveshows zal je zeker niet stil blijven staan!

agenda muziek:

06/07 - Memphis Revisited

Zomerstop: 13 juli t/m 17 augustus.

Pilaren Jam Sessie!

Iedere laatste vrijdag van de maand - van 21:00 tot 00:00 - is er de Pilaren Jam Sessie! Een gezellige spontane onvoorbereide vorm van muzikaal samenspel. De basis is aanwezig... nu de gastspelers nog :-)

Heb je zin in een heerlijk avondje ongedwongen muziek maken, of wil je alleen luisteren en lekker dansen: alles is mogelijk!