°•. HET GEZELLIGSTE CAFÉ VAN ALKMAAR .•°

Pilaren Foto's--

Foto's van de Pilaren, door de jaren heen. Klanten van nu en van ooit. Uit het ongenadige archief van dat kleine café aan de gracht...

De foto-albums openen in een nieuw scherm: als je dat sluit ben je terug hier en kun je verder bladeren. Je hebt overigens wel Adobe Flashplayer nodig, welke hier gratis is te bekomen.

We verwijzen ook graag naar de extra speciale Pilaren Facebook pagina, voor nog meer leut!

Foto's van het Krommetenen festival 2012

Even terug in de tijd, schandalig leuke foto's en kramp in je schoenen :-)

Impressie muziek op zaterdagmiddag

Korte serie foto's van de "zaterdag muziekmiddag" in de Pilaren.

Pilaren Kanotocht 2011

't Is al weer even geleden, maar hier zijn dan toch de eerste foto's van het waterfestijn van 2011. Je had er bij moeten zijn...

Pilaren Sinterklaas 2010

Beeldverslag van het Sinterklaasfeest in de Pi. Met de grote vraag daarbij: rarara, wie is die Piet?

Pilaren Open (tennis 2010)

Geen zorgen: de foto's volgen later!

Pilaren Schaaktoernooi 2010

Getuigen van een stille, maar daarom niet minder spannende dag denksport!

Pilaren Kanotocht 2010

In augustus 2010 was het andermaal zover: ruim baan op de grachten, want de Pilaren komt eraan! Een voor zichzelf sprekend beeldverslag van een geslaagde dag :-)

Pilaren Grand Slam 2009 (voorproefje)


En de bijbehorende foto's vind je hier!
Een beeldverslag van een bewogen dag; van het prille begin in iets wat af toe leek op regen tot de zonovergoten prijsuitreiking: hondereenenvijftig getuigen van weer een geweldige dag met alleen maar winnaars!

Pilaren Kanotocht 2009

In augustus 2009 was daar weer de Pilaren kanotocht... en volgens Karin was het een barre tocht. Volgend jaar wordt deze etappe waarschijnlijk opgenomen in de Eneco-tour. De foto's spreken voor zich.

Tannistoernooi 2008

Een bewogen verslag vanaf het rode gras van de plaatselijke tennisclub, waarin te zien is hoe geoefende Pilaren-lijven ballen op elkaar afvuren. Er schijnt ook sprake te zijn geweest van een winnaar; blader daarvoor naar de laatste foto's. Het zijn er maar 105.

Pilaren Kanotocht 2008

Op 17 augustus was het weer zover en het was weer een waar olympische uitdaging! Zowel op als onder het water werden zulke wereldse prestaties neergezet dat Anky en Salinero er nog een puntje aan zouden kunnen zuigen. En een enorme stapel foto's als getuige :-)

Jazzweekend 2007

Soort van gedeeltelijke impressie van enerzijds veel muziek en anderzijds veel publiek in allerlei soorten van toestand. Met dank aan de heer Vink die de moeite nam een en ander digitaal vast te leggen en nog te mailen ook!

Tannistoernooi 2007

Een volslagen partijdige impressie van het hilarische Pilaren-tennistoernooi, gezien vanuit het zonnige onderkomen van de scheidsrechters belmeisjes...

Feest !

Ter ere van het feest van 2 september 2007, 15 jaar Geer en Kaar in de Pilaren, hier een wilde greep uit de onnavolgbare historie van dit café. Van rigoreuze verbouwingen, tot onderwaterkanoën, en van sjoelbak tot tennistoernooi :-)

Meer feest !

Tijdens het feest werden her en der wat plaatjes geschoten -hulde aan Marleen- waarvan hier de eerste resultaten... de gekuiste versie, uiteraard.

Kanotocht

De legendarische Pilaren Regatta 2007. Veel water en nog meer plezier. En nog veel meer... wat dronken we ook al weer?!

Wil je jouw Pilaren-foto's hier met alle (stam)gasten delen, mail ze dan naar ons. We zullen geheel naar eigen inzicht een selectie maken en ze hier laten zien!